INBooks Flow | Byråstöd för redovisningsbyråer
INBooks logga

Byråstöd för redovisningsbyråer

Effektivisera era interna processer med automatiserade uppdragsbrev, kontroll av penningtvätt och andra smarta funktioner!

Bli kund Boka genomgång

Planera och organisera din byrås arbete

INBooks Flow är ett unikt byråstöd för dig som vill driva din redovisningsbyrå på ett mer effektivt sätt. Programmet gör det smidigare att organisera interna processer och följa upp byråns lönsamhet. Med effektiva och automatiska funktioner kan byrån spara värdefull tid och samtidigt få en bra överblick och flöde i både kunduppdrag och fakturering. Ett skönare workflow helt enkelt!

Jobba digitalt och automatiserat

När du samlar byråns processer i vårt digitala system får alla konsulter på byrån tillgång till uppdrag och kunduppgifter. Ni kan jobba mer effektivt och risken att missa händelser minskar. En stor tidsbesparing är hanteringen av uppdragsbrev som uppdateras automatiskt och skickas till din kund för digital signering.

Kvalitetssäkra byråns rutiner

I INBooks Flow finns flera funktioner som hjälper byrån med tydliga rutiner i arbetet att motverka penningtvätt och upprätthålla säkra processer. Exempelvis identifierar sig dina kunder tryggt med BankID och redan när du lägger upp en ny kund i systemet kontrolleras verkligen huvudman automatiskt. Därefter screenas kunduppgifterna varje dag.

Få stenkoll på byråns lönsamhet

Genom vår lönsamhetsberäkning kan ni snabbt få en överblick av vilka kunder som är lönsamma och hur debiteringsgraden ser ut för både kunder och konsulter. Samspelet mellan tidsredovisning och fakturering ger er en lönsamhetsberäkning som hjälper byrån att följa upp fastpriskunder och se så att ni tar rätt betalt för utfört arbete.

INBooks gästar Ekonompodden

INBooks affärsutvecklare Lara Masri delar sin kunskap om regelverket mot penningtvätt, framtidsspaningar och framväxten av AI.

Med INBooks Flow har våra dagliga rutiner blivit superenkla att hålla koll på, för att inte tala om alla uppdragsbrev som nu nästan sköter sig själv.

Marie Erlandsson, WeDoNumbers

Skaffa INBooks Flow

Kul att du också vill uppleva ett bättre workflow! Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för att sätta upp ett konto.

Var vänlig fyll i ditt företagsnamn.

Var vänlig fyll i ditt namn.

Var vänlig fyll i din e-postadress.

Var vänlig fyll i ditt telefonnummer.

Tack! Vi hör av oss så fort vi kan!