Bokföring med app | INBooks
INBooks logga

Ekonomisk ordlista

Enkel bokföring med INBooks app

19 augusti, 2022

Har du ett eget företag och vill sköta din bokföring snabbt och enkelt oavsett var du är? Med vår app för bokföring är det lätt att lägga in kvitton och fakturor och att registrera andra företagshändelser. INBooks är ett smart och smidigt bokföringsprogram för nybörjare som du kan använda på såväl dator som i en app på telefonen. Läs mer om vår bokföringsapp här!

App för bokföring på språng

Att bokföra kvitton har aldrig varit enklare. Med INBooks app bokför du kvitton direkt i mobilen och kan känna dig trygg med att alla siffror blir rätt. Fota ditt kvitto med mobilen och bokför det i appen. Vårt smarta program hjälper dig så att allt blir bokfört korrekt och du behöver inte lägga massa tid på att fundera över hur du ska redovisa dina kvitton.

Ekonomisk översikt i vår app för bokföring

Med vår app för bokföring har du alltid tillgång till företagets ekonomiska översikt. Du kan se hur mycket pengar du fått in, hur mycket pengar som gått ut och vad resultatet hittills i år är. Detta är smidigt att ha tillgång till direkt i bokföringsappen så du inte behöver ta upp datorn varje gång du vill få koll på ekonomin.

Smarta funktioner som gör bokföring enkelt

Vi tycker inte att man ska behöva vara proffs på redovisning och bokföring för att kunna sköta företagets ekonomi. Därför har vi tagit fram vårt bokföringsprogram som gör det enkelt även för dig som är nybörjare att sköta företagets bokföring själv. 

Med Supersöken fyller du bara i vad du köpt, vad det kostade och hur du betalade så tar programmet automatiskt fram rätt konton och moms och ser till att alla siffror hamnar på rätt ställe. Med Koll på Kontot ansluter du din bank med BankID som hämtar alla transaktioner till programmet. På så vis kan du direkt se att dina transaktioner matchar med din redovisning. Med Att-göra-listan ser du direkt i en överskådlig lista vad du har på gång just nu och vad du behöver göra. Detta är bara några av de smarta funktioner vi har för bokföring i app och på dator. 

Testa vår app för bokföring gratis i 30 dagar

Nu kan du testa INBooks app för bokföring gratis i 30 dagar för att se om detta är något för dig. Du förbinder dig inte till någonting utan kan prova i lugn och ro och sedan bestämma dig för om du vill fortsätta. Vill du fortsätta med vårt enkla bokföringsprogram kostar det sedan 139 kronor i månaden.   

Ladda ner bokföringsappen

INBooks bokföringsapp hittar du där appar finns! Har du Android laddar du ner appen på Google Play. Har du iPhone laddar du ner appen på App Store. Sedan är det bara att logga in med användarnamn och lösenord och du är redo att bokföra kvitton och fakturor direkt i mobilen eller på datorn!

Vill du komma i kontakt?

Mejla info@inbooks.se, ring 0470-59 44 00 eller lämna dina uppgifter så återkommer vi så fort som möjligt.

Var vänlig fyll i ditt namn.

Var vänlig fyll i din e-post.

Var vänlig fyll i ditt telefonnummer.