Start - INBooks
INBooks logga

Enkel bokföring för alla småföretagare!

Med INBooks bokföringsprogram behöver det inte vara svårt eller dyrt. Smarta funktioner guidar dig rätt och ser till att du får koll på företagets ekonomi!

جرب مجانًا
(ينبوكس تعمل مع)
  • Sköt företagets bokföring med INBooks
  • أنفق الطاقة والوقت والمال على أشياء أخرى
  • إدارة المشتريات والبنوك والفواتير
  • تتبع ضريبة القيمة المضافة والضرائب
  • 139kr/شهر

Bokför på arabiska!

Nu kan du sköta företagets ekonomi på arabiska samtidigt som alla rapporter och verifikat genereras på svenska. Programmet hjälper dig att se till så allt blir rätt och underlättar vardagen för dig med arabiska som modersmål. Se filmen för att få reda på mer!

Du vet väl att du kan byta bokföringsprogram till INBooks helt gratis?

Du kan byta bokföringsprogram när som helst under året men vi rekommenderar att du gör det vid ett månadsbryt. Se till så du har ordning på dina konton och siffror i ditt gamla program innan du exporterar datan. Då blir blir det smidigt att köra igång! Du kan också ta med dig dina andra register såsom kund-, leverantörs-, och artikelregister i flytten.

Byt till INBooks

آنت تعرف ما اشتريته، ونحن نعرف كيف تقوم بالتسجيل

تحتاج فقط إلى معرفة ما اشتريته ، وما تكلفته وطريقة الدفع. نحن نهتم بالباقي ، لذا سيكون الأمر مناسبًا مع ضريبة القيمة المضافة والأشياء. بالكاد يمكن أن يكون أسهل.

Allt du behöver samlat på ett ställe

När du loggar in i INBooks får du en tydlig överblick av vad du ska göra nu, vad som är på gång längre fram och vad du har gjort. Vill du skjuta på en uppgift kan du enkelt snooza den till ett senare tillfälle. Att-göra-listan uppdateras automatiskt och ser till att du inte missar något viktigt!

Bokför var du vill med INBooks app!

Nu kan du använda vårt enkla bokföringsprogram även när du är på språng. Bli kund och ladda ner appen idag!

Läs mer om appen

Ellinor Ekholm, Ljuskompassen

När jag skulle starta eget företag var bokföringen det som kändes mest läskigt. Men med INBooks i ryggen vågade jag ta klivet! Det känns tryggt med en support som hjälper mig om jag kör fast och som inte tycker några frågor är för dumma.

Ellinor Ekholm, Ljuskompassen

جربه مجانًا لمدة 30 يومًا!

Du förbinder dig inte till något, vi lovar

يرجى تسجيل عنوان بريدك الإلكتروني.

الرجاء إدخال نموذج الشركة

يجب أن توافق على الشروط والأحكام من أجل المتابعة