Om INBooks

Vårt mål är att göra det enklare för de minsta företagen i Sverige.

Vårt mål är att göra "pappersarbetet" enklare för de minsta företagen i Sverige. INBooks består av ett gäng drivna medarbetare som har lång erfarenhet av både utveckling och redovisning. Tillsammans vill vi åstadkomma skillnaden för den lilla företagaren på riktigt. Det tänker vi göra med innovativa lösningar som talar om vad du skall göra och när du skall göra det. Vi vill att vårt system skall vara den där lilla hjälpredan istället för det där tunga jobbiga som man drar sig för att logga in i. Med ett lättförstått alldagligt språk i programmet och en hjälp som alltid är nära till hands är vi övertygade om att vem som helst kommer kunna sköta sitt företag hos oss. Superenkelt skall det vara och superenkelt blir det med INBooks!

”Vi tar hand om det lilla företagets behov och guidar dig genom alla steg. Du kommer lära dig under tiden och InBooks lämnar dig inte i sticket.”

Priser

139 kr/mån. Ingen bindningstid.

Allt du behöver för att sköta företagets ekonomi ingår men du kan även välja till smarta tjänster som gör det ännu smidigare.