Event - INBooks
Testa gratis
INBooks logga

Välkommen på lansering!

Inspirerande föreläsning av Mårten Nylén när vi lanserar INBooks Flow, ett stöd för dig som arbetar i redovsningsbranschen.

Lanseringsevent
INBooks Flow

Begränsat antal platser!

Vi har skapat INBooks Flow som stöd för dig som vill driva din redovisningsbyrå på ett mer effektivt sätt. Flow har automatiserade uppdragsbrev, kvalitetskontroller, prioriteringsfunktioner, tidrapportering och mycket mer. Vi kommer visa hur vi kan hjälpa redovisningsbranschen till nya nivåer!

Efter att vi berättat om INBooks Flow vill vi presentera Mårten Nylén! Han kommer att bjuda på en grymt inspirerande föreläsning där han tipsar om hur vi kan skapa hälsa på enkla och smarta sätt. Efter föreläsningen minglar vi tillsammans med Mårten. Vi bjuder på bubbel!
Mårten Nylén är hälsoinspiratören, känd som supertränaren från tv-programmet Biggest Loser samt som hälsosexpert på Aftonbladet och i TV4. Han kallas Stjärnornas tränare och har coachat kändiseliten till toppform. Idag hälsoutvecklar han och föreläser världen över.

När? 9 mars kl 15:00

Var? Downtown Camper by Scandic, Norrmalm, Stockholm


Välkomna! Kom ensam eller bjud med dig en kollega. Har ni inte möjlighet att vara på plats går det även att följa eventet online.Detta event har varit och det går därför inte att anmäla sig längre.

Tack för din anmälan! Vi ses!