Byt till INBooks - INBooks
INBooks logga

Byt bokföringsprogram till INBooks!

Sköter du ditt företags bokföring och fakturering i ett annat program? Inga problem, att byta bokföringsprogram till INBooks är enkelt. Vår inflyttningshjälp guidar dig hela vägen och ser till att allt hamnar på rätt plats!

Kom igång

Tre enkla steg sen är du igång!

1

Exportera

Kontrollera att du är i fas med bokföringen i ditt gamla program. Därefter exporterar du din SIE-fil. Om du har ett kund- och leverantörsregister kan du exportera det också.

2

Skaffa INBooks

För 139 kr i månaden får du allt du behöver för att sköta ditt företags ekonomi. Testa gratis i 30 dagar innan du bestämmer dig!

3

Importera

När du har importerat dina filer tar INBooks inflyttningshjälp över och ser till att allt hamnar på rätt plats. Därefter är du redo att börja bokföra!

Enkel bokföring

Med INBooks kan du enkelt sköta företagets ekonomi. Med vår app kan du dessutom fakturera och bokföra precis var du vill!

Det här ingår!

Flytthjälpen tipsar!

Du kan byta bokföringsprogram när som helst under året. Se till så du har ordning på dina konton och siffror i ditt gamla program innan du exporterar datan. Då blir blir det smidigt att köra igång! Du kan också ta med dig dina andra register såsom kund-, leverantörs-, och artikelregister i flytten.

Undrar du vad SIE-fil är eller behöver hjälp med något annat så finns vi här för din skull. Kontakta vår support så guidar de dig rätt!

support@inbooks.se 0470-59 44 00