INBooks lanserar koppling till Kivra för småföretagare - INBooks
INBooks logga

Aktuellt

INBooks lanserar koppling till Kivra för småföretagare

22 mars, 2021

Nu är det möjligt för INBooks användare att skicka fakturor till privatpersoner och företag med Kivra. Tidigare har det bara varit möjligt för myndigheter och större bolag att använda den digitala brevlådan, men i och med samarbetet med INBooks kommer fler, mindre företag kunna nyttja tjänsten.

Kivra är en digital brevlåda som används av 4 miljoner privatpersoner och företag i Sverige. Posten levereras krypterat och mottagaren loggar in i sin brevlåda med Bankid, vilket gör tjänsten väldigt säker. Tack vare att all leverans sker digitalt kan mängden utskrifter minskas och på så sätt bidrar användandet av Kivra till en mer hållbar framtid.

– Våra användare är främst mindre företag med 0-5 anställda. För oss är det självklart att även de ska kunna skicka fakturor snabbt, säkert och digitalt. Därför var vi snabba med att integrera Kivra i vårt erbjudande så fort det blev möjligt, berättar Per Gunnarsson som är sälj- och marknadschef på INBooks.

Idag kan INBooks användare mejla eller skicka fakturor med post, men i och med kopplingen till Kivra blir leveransen ännu mer tillförlitlig. Fakturan riskerar inte att komma bort i mejlkorgen, och chanserna för en snabbare betalning ökar. INBooks användare kan se direkt i bokföringsprogrammet om deras kunder är anslutna till Kivra. Fakturan skickas då med en enkel knapptryckning.

– INBooks är ett helt webbaserat program så därför tycker vi att Kivra är en given samarbetspartner. Vår vision är att göra bokföringen så enkel som möjligt för våra användare och vi strävar hela tiden efter att erbjuda fler tjänster som gör vardagen enklare för våra kunder, säger Per Gunnarsson.

Vill du komma i kontakt?

Mejla info@inbooks.se, ring 0470-59 44 00 eller lämna dina uppgifter så återkommer vi så fort som möjligt.

Var vänlig fyll i ditt namn.

Var vänlig fyll i din e-post.

Var vänlig fyll i ditt telefonnummer.