INBooks inleder samarbete med Årsredovisning Online - INBooks
INBooks logga

Aktuellt

INBooks inleder samarbete med Årsredovisning Online

29 april, 2022

INBooks har inlett ett samarbete med gör-det-själv-tjänsten Årsredovisning Online. Fler än 12 000 årsredovisningar gjordes förra året via Årsredovisning Online och allt fler företagare väljer att själva upprätta sin egen årsredovisning och inkomstdeklaration.

– Vårt mål är att göra det enkelt för den lilla företagaren så därför är vi glada att kunna erbjuda den här tjänsten till våra kunder. Med Årsredovisningen Online kan även den som är ovan vid ekonomi skapa en årsredovisning för företaget, säger Per Gunnarsson, sälj- och marknadschef på INBooks.

Många av INBooks kunder är småföretagare och även nybörjare på ekonomi och bokföring. Men genom att bokföra med INBooks program kan företagaren ta kontroll över redovisningen och vara säker på att det blir rätt. Genom att koppla på tjänsten Årsredovisning Online blir INBooks bokföringsprogram ännu mer komplett.

Precis som INBooks riktar sig Årsredovisning Online till småföretagare. Tjänsten har koll på K2-regelverket och ser till att årsredovisningen blir komplett och godkänd av Bolagsverket. Bokföringen från INBooks läses in digitalt och sedan sköter Årsredovisning Online resten, årsredovisning blir klar på endast 15 minuter. Kunder kan välja att lämna in både årsredovisning till Bolagsverket och deklaration till Skatteverket digitalt.

– Det här är en tjänst som matchar vår tjänst väldigt bra. Det är gratis att testa Årsredovisning Online, man betalar endast om man är nöjd och väljer att lämna in årsredovisningen. Jag hoppas på att det här kan spara ytterligare tid och energi för våra kunder så att de kan fokusera på sin business istället, avslutar Per Gunnarsson.

Läs mer om Årsredovisning Online för INBooks:  https://www.arsredovisning-online.se/inbooks

För ytterligare information kontakta

Per Gunnarsson, sälj- och marknadschef, per@inbooks.se

INBooks AB (publ) är ett svenskt publikt aktiebolag, som utvecklar och säljer bokföringssystem för småföretag och affärsstödsystem för redovisningsbyråer.  Småföretagen erbjuds möjligheten att själva sköta den dagliga redovisningen på ett enkelt och korrekt sätt.  Redovisningsbyråerna erbjuds verktyg att förenkla, effektivisera och förbättra sina interna processer.  Detta ger båda kundgrupperna bra förutsättningar att förbättra sin lönsamhet. Genom en prenumerationsmodell för båda kundsegmenten, där redovisningsbyråerna också blir återförsäljare för bokföringssystemet, skapar vi återkommande och långsiktiga intäkter för INBooks.

Vill du komma i kontakt?

Mejla info@inbooks.se, ring 0470-59 44 00 eller lämna dina uppgifter så återkommer vi så fort som möjligt.

Var vänlig fyll i ditt namn.

Var vänlig fyll i din e-post.

Var vänlig fyll i ditt telefonnummer.