Om oss - INBooks
INBooks logga

Det här är INBooks

Vi drivs av ambitionen att skapa användarvänliga program som underlättar och förenklar för Sveriges fastighetsägare, redovisningsbyråer och småföretagare. När våra kunder upplever ett bättre flow i vardagen, då har vi lyckats.

INBooks är ett publikt SaaS-bolag som grundades i Växjö 2019 med en vision om att utveckla ett superenkelt bokföringsprogram för småföretagare. Idag har vi breddat erbjudandet med fler digitala affärsstödsystem som på olika sätt skapar effektiva flöden för våra användare. Genom smarta integrationer kan produkterna skräddarsys för att passa målgrupperna fastighetsägare, redovisningsbyråer och småföretagare.

Idag utgörs vårt team av ett 30-tal medarbetare med bred kompetens och lång erfarenhet. Vår inställning är att allt är möjligt och vi älskar att ha kul på jobbet. INBooks-gänget är ett tight och familjärt team där alla jobbar mot samma mål – att revolutionera branschen.

Jobba på INBooks

Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en social miljö och bli en viktig pusselbit i våra framtida satsningar. Även om vi inte söker dina skills just nu är du varmt välkommen med en spontanansökan!

Lediga tjänster

Våra kontor