Om oss - INBooks
Testa gratis
INBooks logga

Om INBooks

Vårt mål är att göra det enklare för de minsta företagen i Sverige. INBooks är anpassat för dig som vill kunna sköta din fakturering och bokföring själv. Programmet är lätt att komma igång med, du lär dig snabbt och får guidning längs vägen.

Av proffs, för nybörjare

Vi på INBooks är ett gäng drivna människor som har lång erfarenhet av både utveckling och redovisning. Vi har sett hur branschen för bokföringsprogram har gått från enkla, användarvänliga lösningar till allt mer avancerade program. Med INBooks gör vi tvärtom. Vår drivkraft är att göra livet enklare för den lilla företagaren, på riktigt. Vi älskar att komma på nya, smarta lösningar som sparar tid eller på andra sätt underlättar för dig som företagare.

Snabbt, lätt och rätt

Vi tycker inte att du ska behöva vara proffs på redovisning för att kunna sköta ditt företags ekonomi. Med vårt program kan du vara nybörjare och ändå känna dig trygg med att siffrorna hamnar där de ska. Du kommer snabbt igång och kan när som helst kontakta vår support om det är något du behöver hjälp med. Med INBooks ska det kort sagt vara superenkelt!

Smarta och hjälpsamma funktioner

Vi har tagit bort alla onödiga funktioner, så du snabbt hittar rätt och kan börja fakturera och redovisa inköp så fort du har loggat in. Programmet hjälper dig också att hålla koll på vad som behöver göras och när, så du aldrig behöver oroa dig för att missa något. Behöver du hjälp med något så finns vi nära till hands via vår chatt eller telefon.

Jobba på INBooks

INBooks består av ett gäng drivna människor som har lång erfarenhet av både utveckling och redovisning. Tillsammans vill vi skapa superenkla tjänster för den lilla företagaren. Tjänster som gör skillnad på riktigt.

Vill du komma i kontakt?

Mejla info@inbooks.se, ring 0470-59 44 00 eller lämna dina uppgifter så återkommer vi så fort som möjligt.

Var vänlig fyll i ditt namn.

Var vänlig fyll i din e-post.

Var vänlig fyll i ditt telefonnummer.