Bokför var du vill med INBooks App | INBooks
INBooks logga

Enkel bokföring med INBooks app!

Nu kan du använda vårt enkla bokföringsprogram även när du är på språng. Bli kund och ladda ner appen idag!

INBooks funkar med

App för bokföring på språng

Har du ett eget företag och vill sköta din bokföring snabbt och enkelt oavsett var du är? Med vår app för bokföring är det lätt att lägga in kvitton och fakturor och att registrera andra företagshändelser. INBooks är ett smart och smidigt bokföringsprogram för nybörjare som du kan använda på såväl dator som i en app på telefonen.

Vi tycker inte att man ska behöva vara proffs på redovisning och bokföring för att kunna sköta företagets ekonomi. Därför har vi tagit fram vårt bokföringsprogram som gör det enkelt även för dig som är nybörjare att sköta företagets bokföring själv.

Smarta funktioner som gör bokföring enkelt

Med Supersöken fyller du bara i vad du köpt, vad det kostade och hur du betalade så tar programmet automatiskt fram rätt konton och moms och ser till att alla siffror hamnar på rätt ställe. Med Koll på Kontot ansluter du din bank med BankID som hämtar alla transaktioner till programmet. På så vis kan du direkt se att dina transaktioner matchar med din redovisning. Med Att-göra-listan ser du direkt i en överskådlig lista vad du har på gång just nu och vad du behöver göra. Detta är bara några av de smarta funktioner vi har för bokföring i app och på dator.

Ekonomisk översikt i vår app för bokföring

Med vår app för bokföring har du alltid tillgång till företagets ekonomiska översikt. Du kan se hur mycket pengar du fått in, hur mycket pengar som gått ut och vad resultatet hittills i år är. Detta är smidigt att ha tillgång till direkt i bokföringsappen så du inte behöver ta upp datorn varje gång du vill få koll på ekonomin.

Bokför kvitton i appen

Att bokföra kvitton har aldrig varit enklare. Med INBooks app bokför du kvitton direkt i mobilen och kan känna dig trygg med att alla siffror blir rätt. Fota ditt kvitto med mobilen och bokför det i appen. Vårt smarta program hjälper dig så att allt blir bokfört korrekt och du behöver inte lägga massa tid på att fundera över hur du ska redovisa dina kvitton.

Skicka fakturor

Nu behöver du inte sitta vid en dator för att skapa och skicka fakturor. Sköt faktureringen direkt från din mobil! Du kan också välja att skapa en kontantfaktura som din kund betalar med Swish, smidigt om du är på exempelvis en mässa!

Ladda ner bokföringsappen!

INBooks bokföringsapp hittar du där appar finns! Har du Android laddar du ner appen på Google Play. Har du iPhone laddar du ner appen på App Store. Sedan är det bara att logga in med användarnamn och lösenord och du är redo att bokföra kvitton och fakturor direkt i mobilen eller på datorn!

Testa vår app för bokföring gratis i 30 dagar

Nu kan du testa INBooks app för bokföring gratis i 30 dagar för att se om detta är något för dig. Du förbinder dig inte till någonting utan kan prova i lugn och ro och sedan bestämma dig för om du vill fortsätta. Vill du fortsätta med vårt enkla bokföringsprogram kostar det sedan 139 kronor i månaden.

Var vänlig fyll i din e-postadress.

Var vänlig ange företagsform.

Tack! Vi hör av oss så fort vi kan!