Investerare | INBooks

Investerare

INBooks är ett publikt aktiebolag som grundades 2019. Vår vision är att erbjuda en upplevelse av smarthet, enkelhet och positivitet där situationen oftast är precis motsatsen. Med lång erfarenhet i branschen, mycket nytänk och med den lilla företagaren i fokus, erbjuder vi marknadens enklaste redovisningssystem för de minsta företagen i Sverige.

Emission Aktuellt Ledning Styrelse Finansiella rapporter Bolagsordning

INBooks nyemssion 2021

INBooks välkomnar nu nya och befintliga aktieägare att teckna aktier till en teckningskurs om 0,60 SEK som totalt kommer att tillföra bolaget 10,2 miljoner kronor vid fulltecknad nyemssion. Teckningsperiod 27 maj – 15 juni 2021.

Aktuellt

INBooks lanserar Sveriges första bokföringsprogram med språkstöd för arabiska

2021-06-07

I Sverige finns i dagsläget inget bokföringsprogram där användaren kan bokföra på arabiska. Fram tills nu. I dagarna släpper nämligen INBooks hela sitt webbaserade program med språkstöd för arabiska. Läs pressrelease

Kallelse till extra bolagsstämma

2021-04-01

Aktieägarna i INBooks AB (publ), 559204-1767, kallas härmed till extra bolagsstämma torsdagen den 29 april 2021, kl. 10.30 i Bolagets lokaler på Storgatan 82A i Växjö. Läs kallelse

Pressmeddelande: INBooks lanserar koppling till Kivra för småföretagare

2021-03-25

INBooks gör det nu möjligt för småföretagare att skicka fakturor till privatpersoner och företag med Kivra. Tidigare har det bara varit möjligt för myndigheter och större bolag att använda den digitala brevlådan, men nu blir INBooks bland de första bokföringsprogrammen att erbjuda tjänsten till även mindre företag. Läs mer

Ledning

Mikael Folkesson

CEO

Född: 1972
Anställd i bolaget sedan 2019
Bakgrund: Nästan 30 års erfarenhet i olika mjukvarubolag både egna och som anställd. Senast i Fortnox som Business Owner. Sitter även i styrelsen för IST Group AB.

Jennie Nivard

Product Manager och HR-Manager

Född: 1971
Anställd i bolaget sedan 2021
Bakgrund: Mer än 25 års erfarenhet i mjukvarubolag, varav 16 år av produktutveckling inom Visma-koncernen och Briox AB.

Per Gunnarsson

Sales and Marketing Officer

Född: 1971
Anställd i bolaget sedan 2020
Bakgrund: Nio års erfarenhet som Senior Investment Manager på TeliaSoneras M&A enhet och nio års erfarenhet på ledande management positioner som Sales Director och Managing Director på Oriflame i Asien och Europa.

Camilla Jarnemyr

Chief Product Owner

Född: 1969
Anställd i bolaget sedan 2019
Bakgrund: Jobbat i ett flertal olika mjukvarubolag inom redovisning och HR sedan 1990, bland annat Visma, Bluegarden och Fortnox i olika ledande befattningar. En av initiativtagarna till INBooks.

Emma Gränsmark

Development Manager

Född: 1980
Anställd i bolaget sedan 2020
Bakgrund: Mer än 15 års erfarenhet från olika mjukvarubolag inom spel- och redovisningsbranschen med bland annat produktutveckling och compliance.

Styrelse

Per Gunnarsson

Styrelselordförande

Född: 1971
Bakgrund: Nio års erfarenhet som Senior Investment Manager på TeliaSoneras M&A enhet och nio års erfarenhet på ledande management positioner som Sales Director och Managing Director på Oriflame i Asien och Europa.

Jonni Harrius

Styrelseledamot

Född: 1963
Bakgrund: Företagare med 25 års erfarenhet inom e-handel från Ateles Consulting AB, ett bolag som jag grundade 2001. 20 års erfarenhet av styrelsearbete bland annat i Ateles och Vökby Bredband. Mina styrkor ligger i strategiarbete och tillväxt med lönsamhet.

Nenad Vale

Styrelseledamot

Född: 1967
Bakgrund: Tidigare företagare inom konsultbranschen med inriktning mot tillverkningsindustrin. Mångårig erfarenhet som säljare, VD och affärsområdeschef hos svenska teknikbolag.

Håkan Jansson

Styrelseledamot

Född: 1951
Bakgrund: 36 års erfarenhet inom Teliakoncernen med befattningar i operativ verksamhet såväl som på koncernnivå, fokus på affärsutveckling. Styrelseordförande i Zenicor AB (listat på Spotlight) och isMobile AB.

Finansiella rapporter

Årsredovisning 2020
Årsredovisning 2019