Pressmeddelande: INBooks lanserar koppling till Kivra för småföretagare - INBooks
INBooks logga

Aktuellt

Pressmeddelande: INBooks lanserar koppling till Kivra för småföretagare

25 mars, 2021

Det webbaserade bokföringsprogrammet INBooks gör det nu möjligt för småföretagare att skicka fakturor till privatpersoner och företag med Kivra. Tidigare har det bara varit möjligt för myndigheter och större bolag att använda den digitala brevlådan, men nu blir INBooks bland de första bokföringsprogrammen att erbjuda tjänsten till även mindre företag.

– Våra användare är främst företag med 0-5 anställda. För oss är det självklart att även de ska kunna skicka fakturor snabbt, säkert och digitalt med en professionell framtoning. Därför var vi snabba med att integrera Kivra i vårt erbjudande så fort det blev möjligt, berättar Per Gunnarsson som är sälj- och marknadschef på INBooks.

Kivra är en digital brevlåda som används av 4 miljoner privatpersoner och företag i Sverige. Posten levereras krypterat och mottagaren loggar in i sin brevlåda med mobilt BankID, vilket gör tjänsten väldigt säker. Tack vare att all leverans sker digitalt kan mängden utskrifter minskas och på så sätt bidrar användandet av Kivra till en mer hållbar framtid.

– Vi är väldigt glada över att vi kan ge även småföretagare möjligheten att fakturera säkert, enkelt och i en kanal som deras kunder själva har valt. Det här är ytterligare ett steg i vår ambition att bygga och erbjuda en långsiktig, hållbar digital infrastruktur för försändelser, säger Anna Bäck, Vd på Kivra.

Idag kan INBooks användare mejla eller skicka fakturor med post, men i och med kopplingen till Kivra blir leveransen ännu mer tillförlitlig. Fakturan riskerar inte att komma bort i mejlkorgen, och chanserna för en snabbare betalning ökar. INBooks användare kan se direkt i bokföringsprogrammet om deras kunder är anslutna till Kivra. Fakturan skickas då med en enkel knapptryckning.

– Eftersom att INBooks är ett helt digitalt program tycker vi att Kivra är en given samarbetspartner. Vi ligger alltid i teknikens framkant och älskar innovativa lösningar som gör bokföringen så enkel som möjligt för användaren. Tack vare att våra utvecklare var så snabba med att integrera Kivra i programmet är vi tidiga på marknaden med att kunna erbjuda den här tjänsten till mindre företag, säger Mikael Folkesson, Vd på INBooks.

Kontakt INBooks
Per Gunnarsson
Sälj- och marknadschef, INBooks
Tel 070 108 89 98
per.gunnarsson@inbooks.se

Kontakt Kivra
Henrik Höglin
Kommunikationschef, Kivra
henrik.hoglin@kivra.com
Tel 073 518 18 93

Om INBooks
INBooks har utvecklat ett modernt bokföringsprogram för den lilla företagaren som med nya smarta lösningar sparar tid eller på andra sätt underlättar för alla som driver företag. Programmet är helt molnbaserat och man har tagit bort alla onödiga funktioner så att användaren får hjälp att snabbt hitta rätt och kan sköta bokföringen utan att vara expert. Programmet hjälper företagare att hålla koll på vad som behöver göras och när, så man aldrig behöver oroa sig för att missa något. Läs mer på https://inbooks.se/

Om Kivra
Hälften av alla vuxna i Sverige använder Kivra för att få post och kvitton digitalt. Tjänsten växer snabbt. Både med nya användare och anslutna företag, myndigheter och butiker. Kivra ägs av 41an Invest (Karl-Johan Persson och Stefan Krook), FAM (Wallenbergstiftelserna), styrelse och personal. Läs mer på https://kivra.se/

Vill du komma i kontakt?

Mejla info@inbooks.se, ring 0470-59 44 00 eller lämna dina uppgifter så återkommer vi så fort som möjligt.

Var vänlig fyll i ditt namn.

Var vänlig fyll i din e-post.

Var vänlig fyll i ditt telefonnummer.