INCademy - Bli expert på bokföring | INBooks
Testa gratis
INBooks logga

Lär dig mer om bokföring!

Tycker du att bokföring känns krångligt? Då ska du anmäla dig till INCademy – INBooks bokföringsskola! Kursen har ett värde av 1500 kr men är helt kostnadsfri för dig som har ett konto hos INBooks. Hoppas vi ses!

Boka utbildning

Häng med på en timme med INBooks bokföringsexpert och få massor av tips som underlättar när du ska bokföra. Under utbildningen kommer du att lära dig mer om bland annat betalningsvillkor, olika typer av fakturor, momsrapporter samt få en bättre förståelse för varför du bokför! Är det något särskilt du undrar över kommer du få möjlighet att ställa frågor i slutet av timmen.

Hur går det till?

Värde 1 500 kr!

Hitta en tid som passar och anmäl dig nedan. Ett par dagar före kursen mailar vi en inbjudan med länk till Google Meet, se till att tekniken fungerar så att du är redo när vi kör igång! Du som är kund hos INBooks (gäller även prova-på-kunder) kan anmäla dig helt kostnadsfritt (värde 1500 kr)!

Datum*

Välj ett tillfälle

Var vänlig fyll i ditt namn.

Var vänlig fyll i din e-post.

Var vänlig fyll i ditt telefonnummer.

Vad kul att du vill lära dig mer om bokföring! Vi hör av oss med en länk till kursen ett par dagar före kurstillfället. Vi ses!