Fastighetsportal | INBooks
INBooks logga

Fastighetsportalen – den unika trippeln

Vi hjälper små och stora fastighetsägare att samla all administration i ett användarvänligt fastighetssystem med inbyggd bokföring och en smidig boportal för dina hyresgäster.

Allt på samma ställe för bara 30 kr i månaden/lägenhet!

Boka demo

Samarbetspartners

Ordning och reda ger stabila föreningar

Samla all information om dina fastigheter och varje enskild lägenhet i fastighetssystemet. Du får en bättre överblick och det är smidigare för fler att samarbeta när allt finns samlat på ett ställe. Dessutom minskar risken att viktiga garantier och kontrakt försvinner.

Nöjda hyresgäster, nöjd fastighetsägare

Vår boportal är en app där dina hyresgäster kan sköta vardagssysslor som rör boendet, exempelvis att betala hyran, boka tvättstuga och göra felanmälan. Appen är lätt att använda vilket ökar nöjdheten bland dina hyresgäster!

Koppla ihop INBooks med dina andra system

Tack vare att INBooks har ett öppet gränssnitt är det enkelt att integrera med dina andra systemleverantörer. Vi ser till att du får en lösning som är anpassad efter dina fastigheter och de kringtjänster som hyresgästerna kan nyttja.

“I Hofs Park använder vi INBooks lösning för fastighetsägare fullt ut vilket förenklar vardagen för boende och administrationen för oss som fastighetsägare. Att kunna bokföra direkt i systemet och att vi kan koppla på andra program gör att vi kan sköta i stort sett allt som rör föreningen direkt i INBooks.”

Anders Svensson, VD APP Properties

Så här smidigt kan fastighetssystemet, boportalen och bokföringsprogrammet jobba tillsammans

En hyresavi skapas i fastighetssystemet

Har den boende nyttjat några kringtjänster som exemplvis laddning av elbil eller hyra av övernattningslägenhet hamnar det på fakturan. Även fasta kostnader som el och vatten samlas in och läggs på avin.

Avin skickas till betalningsmottagaren

Samtidigt som avin skickas till betalningsmottagaren bokförs den direkt på rätt konto.

Notis direkt i appen

Hyresgästen får en notis i sin app och kan gå in i fastighetsportalen och kontrollera att fakturan stämmer. Hyresavin kan betalas direkt i appen med exempelvis Swish.

Betald avi bokförs automatiskt

Samtidigt som avin betalas markeras den som betald i fastighetssystemet.

Så enkelt kommer du igång!

Med vårt fastighetssystem blir vardagen enklare och givetvis ska övergången dit vara lika enkel. Vi guidar dig och ser till så att all dokumentation om dina fastigheter kommer in i systemet! För att få ut det mesta av INBooks rekommenderar vi att du även sköter din bokföring i systemet. Om du bokför i ett annat program idag kan du använda vår flytthjälp för att smidigt föra över dina uppgifter till INBooks.

Boka en personlig demo!

Vad behöver du för att få ett bra workflow? Boka en demo med oss så tar vi reda på det tillsammans!

Var vänlig fyll i ditt namn.

Var vänlig fyll i ditt företags- eller organisationsnamn.

Var vänlig fyll i din e-post.

Var vänlig fyll i ditt telefonnummer.

Tack! Vi hör av oss så fort vi kan!