Boka tvättid för tvättstugan genom INBooks fastighetsportal
INBooks logga

Fastighetsguiden

Boka tvättid enkelt

15 juni, 2023

Är dina hyresgäster trötta på att behöva gå till tvättstugan för att boka tvättid eller för att se om den är ledig? Lösningen är en digital bokning av tvättstugan! Här går vi igenom hur du som fastighetsägare eller som sitter i styrelsen för en bostadsrättsförening kan underlätta för dina boende i fastigheten när det kommer till bokning av tvättid. 

Digital bokning av tvättstugan

Med digital bokning av tvättstugan är bokningen bara ett knapptryck bort – oavsett var dina hyresgäster befinner sig. Att kunna boka tvättid i en boapp istället för att behöva gå till tvättstugan sparar både tid och förenklar för dina hyresgäster. Med digital bokning av tvättid kan du till exempel säga hejdå till svårtolkade handstilar, borttappade tvättlås och dubbelbokningar. Att kunna boka tvättid digitalt förenklar för boende oavsett om det är en hyresrätt eller bostadsrättsförening.

Håll koll på tvättider i appen

I INBooks boportal bokar hyresgästerna tvättid direkt i mobilen. Här är det enkelt att se mellan vilka klockslag tvättstugan är ledig och välja den lediga tid som passar bäst. Tack vare appen behöver dina hyresgäster heller aldrig missa en tvättid. Den bokade tiden ligger som en väl synlig pushnotis på appens startsida. 

En boportal för mer än bara tvättider

Förutom att INBooks smidiga boportal erbjuder ett intuitivt och användarvänligt digitalt bokningssystem för tvättstuga kan dina hyresgäster även göra en felanmälan och betala hyresavin direkt i appen. Det finns också en digital anslagstavla där du som fastighetsägare kan kommunicera med samtliga hyresgäster på ett och samma ställe. Här kan du till exempel publicera aktuella händelser eller andra viktiga meddelanden som berör fastigheten och de som bor där. 

Vår unika trippel

INBooks fastighetsportal är en helhetslösning för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Här får du fastighetssystem, bokföringsprogram och boapp i ett och samma system. 

De olika delarna arbetar sömlöst tillsammans. I fastighetssystemet kan du till exempel lagra hyresavtal och andra viktiga dokument, skicka iväg dem för digital signering med BankID via vår signeringstjänst och även skicka ut hyresavier till hyresgäster. Hyresavierna skickas till boappen där dina hyresgäster sedan kan betala hyran direkt i mobilen, bland annat med Swish som betalningsalternativ. Efter betalning bokförs hyran sedan enkelt i bokföringsprogrammet.

Vill du komma i kontakt?

Mejla info@inbooks.se, ring 0470-59 44 00 eller lämna dina uppgifter så återkommer vi så fort som möjligt.

Var vänlig fyll i ditt namn.

Var vänlig fyll i din e-post.

Var vänlig fyll i ditt telefonnummer.