Avtal parkeringsplats | Håll koll på dina avtal med INBooks
INBooks logga

Fastighetsguiden

Avtal parkeringsplats via INBooks

15 juni, 2023

Att kunna erbjuda parkeringsplats för de boende är alltid attraktivt. Men vad behöver du tänka på när det kommer till avtal för parkeringsplats? Finns det någon mall för parkeringsavtal? Vilken information behöver finnas med? Och hur fungerar det med digital signering? Här går vi igenom allt du behöver veta för att kunna arbeta så effektivt som möjligt med dina parkeringsavtal!

Parkeringsavtal direkt i systemet

I INBooks fastighetssystem kan du skapa parkeringsavtal på olika sätt. Du kan antingen välja att ladda upp dina egna, redan existerande avtal för att enkelt kunna hantera och lagra dina parkeringsavtal. Du kan även skapa ett nytt avtal direkt i systemet. 

Med hjälp av vår guide upprättar du enkelt ett kontrakt genom att lägga in nödvändig information som till exempel hyresgästens kontaktuppgifter, parkeringsplats och hyresbelopp. Därefter skapar systemet automatiskt ett avtal för parkering som lagras under rätt hyresgäst. Du kan dessutom välja att samdebitera om hyresgästen till exempel också hyr en lägenhet. Hela processen tar bara ett par minuter och du slipper ta fram en egen mall för dina parkeringsavtal!

Digital signering

När du har tagit fram avtalet för parkeringsplats kan du skicka ut det till mottagaren för signering direkt via vår signeringstjänst. Hyresgästen får avtalet i den digitala brevlådan Kivra, där hyresgästen kan legitimera sig med BankID och signera avtalet direkt.

Digital signering är en effektiv process som sparar tid. Signeringen är klar på ett knapptryck och efteråt lagras dokumentet automatiskt under rätt lägenhetsnummer och rätt person. 

Avtal parkeringsplats med vår fastighetsportal

INBooks fastighetsportal funkar lika bra för hyresrättsföreningar som bostadsrättsföreningar. I vårt fastighetssystem får du enkelt en överblick över samtliga avtal i fastigheten. Här kan du även lagra hyreskontrakt, överlåtelseavtal, nyckelkvittenser och andra viktiga dokument. Tack vare att vi använder oss av en molnbaserad lösning behöver du heller aldrig tappa bort ett avtal igen, även om olyckan skulle vara framme!

Vår fastighetsportal är en unik plattform där du får fastighetssystem, bokföringsprogram och boapp i ett och samma system. Här kan du snabbt skapa hyreskontrakt och hyresavier och lika smidigt skicka ut dem för digital signering, respektive betalning. Efter att hyresavierna betalats bokförs de enkelt på rätt konto.

Vill du komma i kontakt?

Mejla info@inbooks.se, ring 0470-59 44 00 eller lämna dina uppgifter så återkommer vi så fort som möjligt.

Var vänlig fyll i ditt namn.

Var vänlig fyll i din e-post.

Var vänlig fyll i ditt telefonnummer.