Byråstöd med INBooks Flow | INBooks
INBooks logga

Ekonomisk ordlista

Byråstöd med INBooks Flow

28 september, 2022

Med ett byråstöd blir det enklare för ditt företag att planera och organisera byråns arbete samt att säkra era kvalitetsprocesser och motverka arbete mot penningtvätt. Ofta inkluderar ett byråstöd flertalet funktioner som underlättar i vardagen och ger ett skönare workflow. Här kan du läsa mer om hur ett byråstöd fungerar och vad som inkluderas i byråstöd från INBooks.

Vad innebär byråstöd?

Ett byråstöd är ett program som finns till för att göra byråns interna processer enklare och smidigare. Du kan sköta allt från planering, tidrapportering och fakturering till att följa kunduppdrag i en överskådlig vy. Därmed kan du optimera byråns arbetsprocesser vilket kommer med många fördelar.

Varför bör man ha ett byråstöd?

Idag är digitaliseringen ett faktum och byråer som inte hänger med i digitaliseringen riskerar att halka efter. Ett smart byråstöd kan ge stora konkurrensfördelar för en byrå och framförallt underlätta det dagliga arbetet. Här är några av fördelarna med att använda byråstöd:

 • Effektivare arbetsprocesser som sparar tid
 • Ökad lönsamhet när du istället kan lägga tid på företagets kärnverksamhet
 • Byråns rutiner kvalitetssäkras och risken för fel minskar
 • Underlättar samarbetet med kunder
 • En heltäckande lösning med de viktigaste funktionerna i samma affärssystem

Byråstöd med INBooks

Interna rutiner ska vara smidigt! Med INBooks Flow får du ett byråstöd som underlättar och effektiviserar det dagliga arbetet. Du får tillgång till alla smarta funktioner som du kan tänkas behöva och kan spara värdefull tid som du och dina medarbetare kan lägga på företagets kärnverksamhet. INBooks Flow effektiviserar arbetet på byrån och du har alltid en komplett överblick över alla era kunduppdrag och processer. Du får dessutom stöd i arbete mot penningtvätt med flera automatiserade funktioner som kvalitetssäkrar din byrå.

Funktioner i vårt byråstöd

Vårt byråstöd har massor med smarta funktioner. Vi vill hjälpa din byrå till att få ett skönare workflow och har därför tagit fram alla funktioner som du kan tänkas behöva.

 • Kontroll för att motverka penningtvätt – INBooks Flow hjälper dig kontrollera och upprätthålla kraven som finns för att motverka penningtvätt. Bland annat sker kontroll av verklig huvudman direkt när du lägger upp en ny kund i systemet, PEP-kontroll utförs direkt i programmet och dokumenteras på kundkortet och identifiering av kunder görs smidigt via BankID.
 • Tidrapportering – En viktig del av ett byråstöd är att möjliggöra tidrapportering. Du behöver veta hur mycket tid du lägger ner på varje kund. I vårt byråstöd startar du klockan när du börjar jobba med en kund och stoppar klockan när du är färdig. På så vis är det enkelt att tidrapportera för varje kund.
 • Fakturaunderlag –  När du har tidrapporterat för varje kund kan du direkt skapa fakturaunderlag och automatiskt skicka över detta till bokföringsprogrammet. Det är enkelt och smidigt att skapa fakturor!
 • Prioriteringslistan – Prioriteringslistan som finns i vårt byråstöd ger dig en tydlig överblick över allt som behövs göras. Du sätter upp din egna aktiviteter och riskerar inte att missa något viktigt. 
 • Digital signering – Du kan skicka iväg dina dokument och avtal direkt för digital signering. Kunden loggar in på Kivra med sitt BankID och kan därigenom signera dokumenten snabbt och smidigt. 
 • Uppdragsbrev – I INBooks Flow skapar du uppdragsbrev anpassade till FAR och SRF. Detta kvalitetssäkrar era rutiner och det är smidigt för både dig och kund att signera uppdragsbrevet digitalt.

Boka en demo av INBooks Flow

Vill du också effektivisera din redovisningsbyrå och få tid över till annat på företaget? Boka en kostnadsfri demo med oss så går vi igenom hur vårt byråstöd INBooks Flow fungerar och hur vi kan hjälpa din byrå. Du förbinder dig inte till någonting!

Vill du komma i kontakt?

Mejla info@inbooks.se, ring 0470-59 44 00 eller lämna dina uppgifter så återkommer vi så fort som möjligt.

Var vänlig fyll i ditt namn.

Var vänlig fyll i din e-post.

Var vänlig fyll i ditt telefonnummer.