Effektivisera uppdragsbrev revision | INBooks Flow
INBooks logga

Byråguiden

Skapa uppdragsbrev på nolltid

28 september, 2022

Med INBooks Flow kan du skapa uppdragsbrev som är anpassade till FAR och SRF på bara några minuter. Detta innebär smidigare processer som sparar tid och framförallt att arbetet kvalitetssäkras. Du får tid över som du istället kan lägga på din kärnverksamhet och risken för kostsamma misstag minskar. Läs mer om att skapa uppdragsbrev med INBooks Flow här!

Uppdragsbrev för revision och redovisning

Uppdragsbrev för redovisning och revision fungerar som ett skriftligt avtal mellan er som byrå och era kunder. I uppdragsbrevet måste det bland annat ingå information om uppdraget, vilka villkor ni har kommit överens om, arvode och signaturer av båda parter. Uppdragsbrevet ska dessutom vara anpassat efter FAR och SRF och deras regler och riktlinjer. 

Uppdragsbrev med INBooks Flow

I INBooks Flow finns en uppdragsbrev mall med allt som ska ingå i ett sådant avtal. Bland annat innehåller vår mall följande:

 • Uppdragsspecifikationer
 • Allmänna villkor
 • Personuppgiftsbiträdesavtal

Så skapar du uppdragsbrev

Att skapa uppdragsbrev i INBooks Flow är enkelt och tar bara några minuter. Du kan dessutom skicka avtalet direkt till kund för digital signering vilket snabbar på processen ytterligare och du kan komma igång med uppdraget snabbare. Så här gör du för att skapa ett uppdragsbrev: 

 • Ange vilka uppdrag du ska utföra åt kunden
 • Fyll i avtalsinställningar
 • Skicka iväg via digital signering eller e-post

När kunden har signerat uppdragsbrevet sparas det och dokumenteras direkt på kundkortet i programmet. Allt finns tillgängligt digitalt så du snabbt och enkelt kan hitta det. 

Funktioner för snabbare och säkrare uppdragsbrev

Att skapa uppdragsbrev direkt i INBooks Flow kommer med flera fördelar. Framförallt så är det smidigt och enkelt men det finns även flera funktioner som säkerställer kvaliteten på dina uppdragsbrev.

 • Kvalitetssäkra byråns rutiner när alla uppdragsbrev skapas och samlas i samma system
 • Påminnelse när det är dags att uppdatera uppdragsbrev vilket säkerställer att alla avtal är up-to-date
 • Digital signering av uppdragsbrev direkt via Kivra för snabbare processer för godkännande
 • Uppdragsbrevet spara direkt på kundkortet i programmet så att du enkelt kan hitta all information om kunden på ett och samma ställe 
 • Anpassade uppdragsmallar med allmänna villkor från REKO och REX

Organisera din byrås arbete med INBooks Flow

INBooks Flow är ett unikt byråstöd som gör det enkelt att skapa uppdragsbrev för revision och redovisning. I programmet kan du planera och organisera byråns processer samtidigt som du får en tydlig överblick över alla kunduppdrag – Ett skönare workflow helt enkelt. Dessutom finns det automatiserade kontroller och funktioner för arbete mot penningtvätt. Vi bidrar till att upprätthålla kraven som finns mot att motverka penningtvätt och kvalitetssäkrar på så vis din byrå.   

Kontakta oss om du har frågor

Har du några frågor om hur man skapar uppdragsbrev eller några andra funderingar om vårt verktyg är du varmt välkommen att kontakta oss!  

Vill du komma i kontakt?

Mejla info@inbooks.se, ring 0470-59 44 00 eller lämna dina uppgifter så återkommer vi så fort som möjligt.

Var vänlig fyll i ditt namn.

Var vänlig fyll i din e-post.

Var vänlig fyll i ditt telefonnummer.